Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Falun

Det finns totalt 8 företag som arbetar med tak i Falun där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Falun och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Falun kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Falun eller ännu fler i Dalarna är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Falun är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Falun

Ramirent AB

Ingarvsvägen 17

791 77 Falun

AB Karl Hedin Bygghandel

Strandvägen 23

791 42 Falun

Falu Tätningsteknik AB

Herdinvägen 16

791 31 Falun

BYGGmax

Yxhammargatan 5

791 73 Falun

KP Takmontage

Garvaregatan 12D

791 70 Falun


Fler företag inom tak i Falun

TAKAB

Matsarvsvägen 13D

791 77 Falun

Samglas Falun

Matsarvsvägen 8

791 77 Falun

Falu Trävaru AB

Västermalmsvägen 8

791 77 Falun