Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Rättvik

Det finns totalt 4 företag som arbetar med tak i Rättvik där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Rättvik och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Rättvik kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Rättvik eller ännu fler i Dalarna är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Rättvik är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Rättvik

AB Karl Hedin Takstolar

Furudalsvägen 15

795 32 Rättvik

AB Karl Hedin Bygghandel

Furudalsvägen 15

795 32 Rättvik

Takmasen AB

Backavägen 106

795 91 Rättvik

Interoc Plattsättning

Filarvägen 3

795 32 Rättvik