Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Östersund

Det finns totalt 9 företag som arbetar med tak i Östersund där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Östersund och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Östersund kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Östersund eller ännu fler i Jämtland är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Östersund är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Östersund

Attacus Bygg AB

Ställverksvägen 1

831 52 Östersund

Heta arbeten Tak & Energi AB

Södra Gröngatan 25

831 35 Östersund

Jula Postorder AB

Hagvägen 3

831 48 Östersund

Beijer Byggmaterial AB

Hagvägen 35

831 48 Östersund

BYGGmax

Odenskogsvägen 35

831 48 Östersund


Fler företag inom tak i Östersund

XL-BYGG Fresks

Hagvägen 12

831 48 Östersund

Nyström Plåtslageri AB

Storlienvägen 38

831 52 Östersund

Biscaya Tak AB

Voltvägen 22C

831 48 Östersund

Takläggar'n z AB

Midgårdsgatan 2

831 45 Östersund