Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Växjö

Det finns totalt 10 företag som arbetar med tak i Växjö där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Växjö och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Växjö kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Växjö eller ännu fler i Kronoberg är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Växjö är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Växjö

Växjö Undertak AB

Infanterigatan 8

352 35 Växjö

Kronobergs All Tvätt

Frejdens Väg 7

352 55 Växjö

Räppe Såg & Byggnadsvaror AB

Räppe Sågarhemmet

352 50 Växjö

Fellessons Byggnadsvaror AB

Smedjegatan 9

352 46 Växjö

Smålands Grundteknik AB

Ringtrastvägen 9

352 42 Växjö


Fler företag inom tak i Växjö

Plåtservice AB

Systratorpsvägen 6

352 46 Växjö

Beijer Byggmaterial AB

Arabygatan 27

352 36 Växjö

Nickels Snickeri

Klarbärsvägen 5

352 61 Växjö

BYGGmax

Ljungadalsgatan 17

352 46 Växjö

Tak-Rekond AB

Bävervägen 3

352 45 Växjö