Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Kiruna

Det finns totalt 4 företag som arbetar med tak i Kiruna där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Kiruna och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Kiruna kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Kiruna eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Kiruna är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Kiruna

Coop Bygg

Österleden 12

981 38 Kiruna

Stålrox Entreprenad och Bygg AB

Konduktörsgatan 14

981 34 Kiruna

Beijer Byggmaterial AB

Industrivägen 36

981 38 Kiruna

Takspecialisten i Kiruna AB

Lappgatan 14

981 35 Kiruna