Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Piteå

Det finns totalt 8 företag som arbetar med tak i Piteå där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Piteå och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Piteå kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Piteå eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Piteå är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Piteå

Ntm Nordiska Tak & Montage AB

Radhusvägen 18B

941 38 Piteå

Cabinord i Piteå AB

Sisselgrundsgatan 12

941 51 Piteå

Bygma - Piteå

Batterigatan 1C

941 47 Piteå

Ut - Hyr i Norr AB

Svarvargatan 16

941 48 Piteå

S:T Eriks AB

Kritgatan 1

941 43 Piteå


Fler företag inom tak i Piteå

Laitis Bil och Industri/Autoexperten

Fläktgatan 22

941 47 Piteå

Piteå Golv & Kakel AB

Fabriksgatan 20

941 47 Piteå

Tak-Tjänst i Norr AB

Ljungvägen 10

944 72 Piteå