Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Åhus

Det finns totalt 5 företag som arbetar med tak i Åhus där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Åhus och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Åhus kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Åhus eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Åhus är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Åhus

Åhus V & P

Fyrvaktaregatan 4B

296 35 Åhus

Dan Nilsson Tak AB

Båtbyggarevägen 3

296 35 Åhus

Hagmans Tak Syd AB

Pråmdragaregatan 4C

296 35 Åhus

Inge Danielsson Industrigolv AB

Fyrvaktaregatan 3

296 35 Åhus

Åhus Ventilation & Byggplåt

Fyrvaktaregatan 4B

296 35 Åhus