Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Lund

Det finns totalt 6 företag som arbetar med tak i Lund där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Lund och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Lund kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Lund eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Lund är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Lund

Takdroppet Fritidsklubb

Trollebergsvägen 58

227 31 Lund

Byggnadsplåtslagarna Syd KB

Kolonivägen 22

226 60 Lund

Beijer Byggmaterial AB

Bondevägen 8

227 64 Lund

Jula Postorder AB

Företagsvägen 4

227 61 Lund

Fem - Mur och Fasad

Magistratsvägen 31A

226 43 Lund


Fler företag inom tak i Lund

Markis- & Persiennfabriken

Dalbyvägen 22

224 60 Lund