Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Trelleborg

Det finns totalt 7 företag som arbetar med tak i Trelleborg där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Trelleborg och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Trelleborg kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Trelleborg eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Trelleborg är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Trelleborg

Byggvaruhuset i Trelleborg AB

Hedvägen 123

231 66 Trelleborg

Optimera

Tommarpsvägen 116

231 66 Trelleborg

Eu-Tak och Fastighetsservice AB

Tommarps v 153

231 66 Trelleborg

Ronnys Tak & Transport AB

Johan Kocksgatan 75

231 53 Trelleborg

Eu-Tak och Fastighetsservice AB

Omvägen 26

231 62 Trelleborg


Fler företag inom tak i Trelleborg

Frasses Ecotvätt & Stubbfräsning

Persåkersvägen 2

231 62 Trelleborg

Eurotema AB

Vannhögsgatan 9

231 66 Trelleborg