Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Åkersberga

Det finns totalt 8 företag som arbetar med tak i Åkersberga där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Åkersberga och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Åkersberga kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Åkersberga eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Åkersberga är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Åkersberga

Svinninge Trä & Plåt Handelsbolag

Porthos Väg 3

184 92 Åkersberga

Skandinavian Stone Art AB

Rallarvägen 49

184 40 Åkersberga

Kakel i Tak Sverige AB

Åkersbergavägen 34

184 50 Åkersberga

Takvision AB

Skärgårdsstadsvägen 31

184 70 Åkersberga

Byggmax AB

Sågvägen 24

184 40 Åkersberga


Fler företag inom tak i Åkersberga

Åkersberga Bygg & Trä Woody Bygghandel

Norrövägen 1

184 42 Åkersberga

Taktjänst i Stockholm AB

Tofsmesvägen 10

184 61 Åkersberga

Tak & Fönsterakuten i Stockholm AB

Centralvägen 69

184 32 Åkersberga