Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Bro

Det finns totalt 4 företag som arbetar med tak i Bro där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Bro och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Bro kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Bro eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Bro är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Bro

Icopal Entreprenad AB/Förenade Tak

Arnbergavägen 9

197 93 Bro

Samglas Bro

Domkraftsvägen 1

197 40 Bro

Bro Bygghandel AB Woody Bygghandel

Domkraftsvägen 6

197 40 Bro

Erikslunds Tak AB

Mariedalsvägen 20

197 92 Bro