Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Hägersten

Det finns totalt 9 företag som arbetar med tak i Hägersten där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Hägersten och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Hägersten kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Hägersten eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Hägersten är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Hägersten

Cembrit Tepro AB

Västberga Allé 5

126 30 Hägersten

Samglas Västberga

Västberga Allé 4

126 30 Hägersten

Lidingö Tak AB

Vretensborgsvägen 15

126 30 Hägersten

Rixswall AB Byggservice

Västberga Allé 32

126 30 Hägersten

Takcentrum AB

Vretensborgsvägen 10-12

126 30 Hägersten


Fler företag inom tak i Hägersten

Gravvård Stockholm

Västberga Kyrkogårdsväg 1

126 39 Hägersten

Husbyggnadsvaror H B V Förening u. p. a.

Svandammsvägen 24

126 34 Hägersten

Takxperten Stockholm AB

Bokbindarvägen 51

129 34 Hägersten

Takcentrum K. Rogell Försäljning AB

Vretensborgsvägen 10

126 30 Hägersten