Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Handen

Det finns totalt 5 företag som arbetar med tak i Handen där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Handen och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Handen kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Handen eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Handen är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Handen

Södra Stockholms Byggservice AB

Ängsvägen 57C

136 48 Handen

Skandinaviska Områdesskydd

Kilowattvägen 12

136 44 Handen

L.i. Tak AB

Handenterminalen 4

136 40 Handen

Pettersson Tak & Bygg i Haninge AB

Kilowattvägen 9

136 44 Handen

Byggunderhåll Produktion AB

Anläggarvägen 26

136 44 Handen