Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Jordbro

Det finns totalt 5 företag som arbetar med tak i Jordbro där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Jordbro och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Jordbro kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Jordbro eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Jordbro är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Jordbro

Northpower Takentreprenader AB

Rörvägen 55

136 50 Jordbro

Haninge Tak AB

Dåntorpsvägen 35

136 50 Jordbro

Tegeltak och Fasadputs

Lagervägen 28

136 50 Jordbro

Building & Construction

Dåntorpsvägen 33

136 50 Jordbro

Nynäs Tak Entreprenad i Stockholm AB

Rörvägen 62

136 50 Jordbro