Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Segeltorp

Det finns totalt 6 företag som arbetar med tak i Segeltorp där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Segeltorp och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Segeltorp kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Segeltorp eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Segeltorp är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Segeltorp

XL-BYGG Hägersten Brädgård

Lövbacksvägen 1A

141 71 Segeltorp

Puustelli Kök

Gamla Södertäljevägen 216

141 70 Segeltorp

Jf Tak & Fastighetsservice HB

Mälarvägen 9

141 71 Segeltorp

Jf Tak & Fastighetsservice AB

Mälarvägen 9

141 71 Segeltorp

Wejdemar Bygg AB

Gamla Södertäljevägen 146

141 70 Segeltorp


Fler företag inom tak i Segeltorp

Ryberg Takunderhåll AB

Lövdalsvägen 66

141 73 Segeltorp