Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Sollentuna

Det finns totalt 10 företag som arbetar med tak i Sollentuna där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Sollentuna och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Sollentuna kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Sollentuna eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Sollentuna är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Sollentuna

Högt & Lågt AB

Bygatan 20

191 46 Sollentuna

Beijer Byggmaterial AB

Kuskvägen 2

191 62 Sollentuna

K H Wetterlunds Åkeri AB

Kuskvägen 1

191 62 Sollentuna

Akustikmontage AB

Tellusvägen 9

191 47 Sollentuna

Acoustic Montage S N J AB

Bergkällavägen 30

192 79 Sollentuna


Fler företag inom tak i Sollentuna

Jula Postorder AB

Norra Malmvägen 80

191 62 Sollentuna

Villes Trä o. Takstolar

Minervavägen 16

191 50 Sollentuna

Samglas Sollentuna

Skolvägen 14

192 70 Sollentuna

Wetterlunds Hyresmaskiner

Kuskvägen 1

191 62 Sollentuna

KLH solid wood Scandinavia AB

Sjöängsvägen 5

192 72 Sollentuna