Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Sundbyberg

Det finns totalt 7 företag som arbetar med tak i Sundbyberg där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Sundbyberg och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Sundbyberg kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Sundbyberg eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Sundbyberg är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Sundbyberg

Norin & Hedlund Plåtslageri AB

Tritonvägen 8

172 63 Sundbyberg

DB TAK AB

Ursviksvägen 119

174 46 Sundbyberg

Intäck Tak & Bygg AB

Ateljévägen 12

172 79 Sundbyberg

Dala Byggentreprenader AB

Tulegatan 69

172 72 Sundbyberg

V. L. Tak & Fasad Plåtslageri

Humblegatan 20

172 39 Sundbyberg


Fler företag inom tak i Sundbyberg

Allt Sthlm

Vasagatan 9

172 67 Sundbyberg

Inflexor AB

Järnvägsgatan 5

172 75 Sundbyberg