Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Tullinge

Det finns totalt 4 företag som arbetar med tak i Tullinge där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Tullinge och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Tullinge kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Tullinge eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Tullinge är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Tullinge

Fogtema och Tätskikt i Mälardalen AB

Alice Tegnérs Väg 41

146 37 Tullinge

Adroc Bygg & Tak AB

Kastanjevägen 31

146 52 Tullinge

Huddinge Tak & Bygg AB

Bernströmsvägen 16

146 38 Tullinge

Pettersson Rostfria Tak AB

Hamringe Industriområde

146 41 Tullinge