Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Vallentuna

Det finns totalt 7 företag som arbetar med tak i Vallentuna där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Vallentuna och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Vallentuna kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Vallentuna eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Vallentuna är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Vallentuna

Vallentuna Tak & Fog AB

Cedersdalsvägen 7

186 40 Vallentuna

Vallentuna Byggvaror AB Woody Bygghandel

Cedersdalsvägen 2

186 40 Vallentuna

Byggmans Tak & Fasad Entreprenader

Stortorpsvägen 20

186 91 Vallentuna

Bro & Tak Isoleringar AB

Tallhammarsvägen 9

186 33 Vallentuna

Vallentuna Markis AB

Olsborgsvägen 9

186 41 Vallentuna


Fler företag inom tak i Vallentuna

Täby Tak och Bygg

Rosenlundsvägen 23

186 42 Vallentuna

Jönssons Tak & Bygg

Trollbergsvägen 9

186 92 Vallentuna