Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Vällingby

Det finns totalt 6 företag som arbetar med tak i Vällingby där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Vällingby och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Vällingby kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Vällingby eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Vällingby är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Vällingby

Valter Eklund Stenentreprenader AB/Ve Sten AB

Korgvidegränd 5

162 44 Vällingby

Bustor Tak & Bygg AB

Råcksta Gårdsväg 25

162 54 Vällingby

Söderbergs Yttertak AB

Krossgatan 30B

162 50 Vällingby

Rao Tak & Bygg

Gulddragargränd 50

162 58 Vällingby

Ve Sten AB/Valter Eklund Stenentreprenader AB

Korgvidegränd 5

162 44 Vällingby


Fler företag inom tak i Vällingby

Vinsta Fönster & Tak AB

Krossgatan 25

162 50 Vällingby