Tak - En hel del rörande Tak


Tak i Värmdö

Det finns totalt 5 företag som arbetar med tak i Värmdö där flera av dessa företag har många hantverkare med lång erfarenhet av tak. Ofta kan det vara svårt att hitta den bästa på tak i Värmdö och priserna kan även skilja sig åt. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa om en bra byggare som har erfarenhet av att bygga tak och även bygga hus. Information, betyg och rekommendation gällande takföretag i Värmdö kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera takfirmor i Värmdö eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av takföretagen eller kolla på internet gällande olika takkonstruktioner eller eventuella priser. När du kontaktar någon gällande tak är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha för typ av tak uppfört och även känner till byggreglerna för ditt område. Viss info får du om tak genom att kolla webbsidor från företag som säljer tak och erbjuder taktjänster.
Lättast att komma i kontakt med et kunnig företag inom takbranschen i Värmdö är att välja något av företagen nedan som håller på med tak eller söka vidare på internet:


Alla tak i Värmdö

Samglas Värmdö

Skärgårdsvägen 267

139 33 Värmdö

Karlsson På Taket, Plåtslageri

Viks Skolväg 20

139 35 Värmdö

Sälls Plåtindustri AB

Älggårdsvägen 6

139 36 Värmdö

Från Golv till Tak på Värmdö AB

Älgstigen 14

139 36 Värmdö

Brundins Dynor och Båtkapell

Älvsbyvägen 31

139 52 Värmdö